¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto

Advertencia

JFolder::create: La ruta no está entre las rutas del 'open_basedir'

Comunicados

Diada 2016, Comunicado S.H.A.N.B.

Diada Hípica

hipodromoMahonLa Junta Directiva fa públic el seu desacord amb les directius marcades per la Federació Balear de Trot respecte de no permetre que, uns quants cavalls, puguin corre dues carreres durant la Diada Hípica.

La Junta Directiva fa públic que aquesta postura és totalment intransigent amb la tradició, que perjudica la organització de la Diada Hípica, que atenta contra les il·lusions de molts esportistes i que l’argumentació en la qual es basa no té cap, ni peus.

La Junta Directiva apel·la al President de Federació Balear de Trot perquè posi seny, prengui cartes en l’assumpte, posi ordre i sentit comú davant una norma que sembla feta expressament per perjudicar la Diada Hípica de Maó.

La Junta Directiva apel·la al President de Federació Balear de Trot perquè prengui consciencia que la Diada Hípica afecta a totes les Illes Balears, que afecta a les il·lusiones del menadors amateurs, del menadors aprenents i de les menadores.

La Junta Directiva apel·la al President de la Federació Balear de Trot perquè prengui consciència que perjudicar la Diada Hípica vol dir perjudicar el flux d’afeccionats mallorquins i eivissencs cap a Menorca.

La Junta Directiva apel·la al President de la Federació Balear de Trot perquè prengui consciència que perjudicar la Diada Hípica vol dir perjudicar Menorca, perjudicar el MÓN DEL TROT i, en últim extrem, perjudicar a la pròpia Federació.

La Junta Directiva apel·la al President de la Federació Balear de Trot perquè prengui consciència que perjudicar la Diada Hípica va directament en contra dels interessos de la pròpia Federació, en quants ENS que ha vetllar per potenciar, promoure, incentivar la participació d’esportistes, d’afeccionats i que malmetre la Diada Hípica es menystenir la història del Trot a Menorca.

La Junta Directiva apel·la al President de la Federació Balear de Trot, Sr. Juan Llabata Cursach, perquè costa molt “crear producte propi, crear producte amb senyes d’identitat, crear tradició”. Tot aquest bagatge no es pot fulminar sense arguments de pes, sense arguments sòlids, com és el cas que ens ocupa.

Junta Directiva

Share
BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes