¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

Acepto

Advertencia

JFolder::create: La ruta no está entre las rutas del 'open_basedir'

Comunicados

Comunicado F.B.T. 25-10-2016

logo fectLa Federació vol agrair a tots els clubs, associacions i hipòdroms del trot

, el suport rebut amb les al·legacions fetes a l'esborrany de Decret d'apostes que va sortir a exposició pública el passat mes d'agost. Així mateix, es vol agrair la implicació de l'IEHM i del CIM en defensar la proposta de tot el sector del trot.

També volem mostrar la nostra satisfacció de la voluntat negociadora que va mostrar la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria en la reunió del passat dijous, on s’hi van acceptar les propostes del sector del trot per eliminar la disposició derogatòria única contemplada a l’anterior esborrany i excloure del reglament les apostes hípiques mútues internes i externes. Una mesura que ha permès que totes les parts afectades en el desenvolupament reglamentari del Decret d'apostes de les Illes Balears, s'hi vessin recompensades.

L’exclusió de l’aposta hípica mútua del Decret d’apostes, significa que aquestes tindràn un desenvolupament específic. El trot és un esport tradicional reconegut a la Llei de l’Esport de les Illes Balears, i com a tal, es considera oportú comptar amb un desenvolupament que reculli les seves especificitats a l’hora de reglamentar les apostes hípiques mútues.

Share
BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes